Clicky

Veiling Prijs weten ? Bel 0909-0808  
Bij iedere beller zakt de Kavel Prijs € 0,50 !

Home >> Privacy policy

Privacy policy


Euroveiling.nl vindt het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw persoonsgegevens. Daarom verwerkt Euroveiling.nl jouw persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Graag informeren wij jou via onze Privacy Policy over de wijze waarop wij omgaan met het verzamelen van informatie over de gebruikers van onze website. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de volgende voorwaarden.

Doel van het gebruik.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens om de levering van onze veiling items zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen zodat we  kunnen overgaan tot onze leverings verplichting. Euroveiling.nl zal je persoonlijke gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het leveren van jouw product of arrangement.

Reclame.
Jouw persoonsgegevens worden niet gebruikt voor reclame doeleinden of ongevraagde e-mails tenzij je vooraf toestemming hebt gegeven om van onze acties en nieuwsbrieven gebruik te maken en daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Als je dit niet langer prijs op stelt, kun je je afmelden via info@euroveiling.nl  of via je geregistreerde account omgeving.
Info over Cookies.  
Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die een website op jouw computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee je websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer) om deze cookies op jouw computer op te slaan. Euroveiling.nl gebruikt cookies om het navigeren in en gebruiken van de website te vergemakkelijken. Je bent altijd het recht om cookies te weigeren. Je kunt daarvoor jouw webbrowser instellen om alle cookies of slechts bepaalde cookies te weigeren. Als je cookies weigert, is het mogelijk dat bepaalde diensten van Euroveiling.nl niet voor jou beschikbaar zijn.

Google Analytics.
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De op die manier verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, evenals het specifieke privacybeleid van Google Analytics.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website wordt gebruikt, om rapporten over onze website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.
Beveiliging .
Wij bewaren de door jou verstrekte gegevens op een beveiligde server. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van deze gegevens te respecteren.
Minderjarigen.
 Euroveiling.nl is alleen bestemd voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen mogen geen gebruik maken van de diensten van Euroveiling.nl.

Hyperlinks.
Voor jouw gemak hebben wij op onze website hyperlinks opgenomen naar websites van derden. Graag maken wij jou er op attent dat indien je deze websites bezoekt, de privacy policy van deze derde partijen, en niet die van Euroveilingen, van toepassing is op de activiteiten die op je deze websites verricht en de informatie die je daar openbaar maakt.

Inzage en correctie.
Je hebt recht op inzage op de door Euroveiling.nl verzamelde en verwerkte persoonsgegevens die op jou betrekking hebben en je kunt verzoeken om correctie of verwijdering van jouw persoonsgegevens. Eroveilingen zal binnen drie weken laten weten of zij aan jouw verzoek zal voldoen.

Wijzigingen.
Euroveilingen behoudt zich het recht voor deze Privacy Policy aan te passen. Deze aanpassingen zullen op onze website bekend worden gemaakt. Indien je na aanpassing gebruik blijft maken van onze website zal de aangepaste Privacy Policy op dit gebruik van toepassing zijn.

Toepasselijk recht.
Op deze Privacy Policy is Nederlands recht van toepassing.

Contact.
Als je vragen hebt over bovenstaande Privacy Policy, het gebruik van deze website of opmerkingen hebt over jouw ervaringen met deze website, kun je ons een bericht sturen via info@euroveiling.nl.

TIEN EURO VEILING!

 
Normale waarde €10,00
 
Geveild voor
€6,50

TIEN EURO VEILING!

 
Normale waarde €10,00
 
Geveild voor
€7,50

TWINTIG EURO VEILING!

 
Normale waarde €20,00
 
Geveild voor
€19,50

TWINTIG EURO VEILING!

 
Normale waarde €20,00
 
Geveild voor
€18,50

TWINTIG EURO VEILING!

 
Normale waarde €20,00
 
Geveild voor
€15,00

VIJFTIG EURO Veiling!

 
Normale waarde €50,00
 
Geveild voor
€47,50

Andere interessante veilingen!

TWEEHONDERD EURO Veiling!

 
Normale waarde € 200.00
 
VeilingPrijs weten?
Bel 0909-0808
Toets Veiling Nr. 6013
???

HONDERD EURO Veiling!

 
Normale waarde € 100.00
 
VeilingPrijs weten?
Bel 0909-0808
Toets Veiling Nr. 3574
???

TWINTIG EURO VEILING!

 
Normale waarde € 20.00
 
VeilingPrijs weten?
Bel 0909-0808
Toets Veiling Nr. 9637
???

TIEN EURO VEILING!

 
Normale waarde € 10.00
 
VeilingPrijs weten?
Bel 0909-0808
Toets Veiling Nr. 1696
???